top of page

Més Serveis

Tot el que necessites

Masaje de espalda

Massatge Shiatsu

Shiatsu significa "pressió amb els dits" i és així com es treballa, amb pressions amb els dits, i en ocasions també amb altres parts del cos, per estimular el sistema circulatori, nerviós, l'energia del cos i alliberar tensions, contractures, estrès, dolors musculars, emocions i altres.

És un massatge molt relaxant que harmonitza tot el cos.

Demana hora: 654 464 777

Shiatsu

Reiki

REI és l'energia primordial o l'energia original. KI és l' energia receptora o del receptor, l' energia de tots els éssers vius.

El Reikista actua com a canal per connectar ambdues energies assolint un reequilibri energètic en el receptor millorant el seu benestar.

Demana hora: 654 464 777

Sanación Energética
Reiki
Shonishin
bebe b_edited.jpg

Shônishin

Shônishin és una teràpia basada en els coneixements d'acupuntura que es va desenvolupar al S.XVIII, ja que fins llavors només es tractaven els nens amb herbes.

Shônishin utilitza eines per acariciar, donar copets o pressionar delicadament. Les sessions són molt curtes i als nens els encanta.

  • YouTube

Demana hora: 654 464 777

Deixar de fumar

Utilitzant l'acupuntura per controlar l'abstinència física de la nicotina, unes pautes de control de la part conductual i emocional i una mica d'esforç de la teva part, aconseguim eliminar l'addicció.

Demana hora: 654 464 777

665813.png
Deixar de fumar
bottom of page