top of page

Hola!

El meu nom és David,

La teràpia emocional és importantíssima per aprendre a gestionar les nostres emocions. No es tracta d'ignorar-les o de disfressar-les, les emocions són importants tal com són. Amb aquesta tècnica prenem consciència del nostre estat emocional i podem dissoldre el dolor que ens causa.

Demana hora: 654 464 777

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
20221017_153625.jpg

INTEGRACIÓ EMOCIONAL

És possible la teràpia ONLINE. 

Consulta condicions.

 PAU - PERDÓ - COMPASSIÓ - GRATITUD - MENT ATENTA 

Les emocions que sentim requereixen una atenció especial. Escoltaré des de l'amor les teves inquietuds i, sobretot, com et sents per poder posar-me en la teva situació i guiar-te a sentir les teves emocions i integrar el seu dolor per poder dissoldre'l de forma eficaç.

CONSELLS INDIVIDUALS

En ocasions ens veiem desbordats per les emocions i som incapaços de decidir. En d'altres ens dona por prendre decisions o equivocar-nos. Consúlta'm i podràs treballar aquest malestar emocional per posar llum al teu camí.

DEPRESSIÒ

T'ajudaré a entendre la depressió i el perquè et sents així amb la finalitat que trobis el teu camí de sortida.

Si acompanyes algú amb una depressió més profunda, cada cas s'estudia individualment.

TERÀPIA DE PARELLA

Ja siguin problemes de convivència, domèstics, de gelosia, la teva parella et va deixar, o per temes sexuals o d'altres; parlem de tot això. La vida en parella no ha de ser un mal son.

ANSIETAT / ESTRÈS

Hi ha diferències importants entre ansietat i estrès, però tenen tractament similar. És important aprendre a cuidar-nos ja que és fàcil somatitzar aquest estrès en afeccions físiques i fisiològiques.

SUPORT EN LES TEVES RELACIONS

Ja siguin de parella, amistats, laborals... Si sents que la gent no et comprèn, o si et costa relacionar-te amb els altres, és bon moment per iniciar una teràpia.

DIFICULTATS PARES/FILLS

Problemes amb les relacions familiars, fills adolescents... Hi ha un gran nombre de problemes que es poden generar de la convivència i les responsabilitats entre familiars.

PROBLEMES ALIMENTARIS

Si els nervis o l'ansietat et porten a menjar en excés o tot el contrari. Si vols treballar el teu fastig a cert tipus d'aliments. Casos de bulímia, pica, anorèxia... que treballo des del costat emocional sense forçar ningú a menjar o deixar de fer-ho.

INSOMNI

Hi ha diferents tipus d'insomni, cap et permet descansar adequadament i això repercuteix en el teu funcionament del dia a dia. Poder dormir bé és una prioritat.

RECONDUCCIÓ DE LA IRA I LA FRUSTRACIÓ

Entén el perquè de la ira, trova la teva frustració, resol el conflicte emocional i trovaras pau de nou.

DOL - PÈRDUA

Enfrontar la mort sempre és dur. Perdre un ésser estimat et pot trencar i desestabilitzar. Si m'ho permets t'acompanyaré en aquest procés perquè puguis sanar el dolor de la pèrdua.

bottom of page